Chirurgie myopie. Cum funcționează exact LASIK?

Laserul dispune de cele mai inalte standarde de calitate, fiind fabricat in conditii extrem de stricte in ceea ce priveste siguranta si precizia.

  • Ситуация складывалась интересная, и ему хотелось -- проанализировать ее со всей возможной полнотой.

PRK photorefractive keratectomy sau fotokeratectomia refractiva -se bazeaza pe fotoablatia tesutului corneean anterior in zona optica; se realizeaza o remodelare a suprafetei de ordinul micronilor. Efectul corector se bazeaza pe aplatizarea curburii anterioare a corneei.

chirurgie myopie viziune plus și minus tabel

Aproximativ 10 micrometri din ablatie corecteaza 1D a miopiei. Hipermetropia se corecteaza prin ablatia periferica.

chirurgie myopie cum să mărești vederea pentru o vreme

Pentru corectia astigmatismelor, profunzimea ablatiilor poate fi asimetrica si depinde de meridianul pe care dorim sa-l aplatizam. Laserul se aplica numai pe partea anterioara a corneei timp de secunde. LASIK laser in situ keratomileusis - Este o autogrefa refractiva, lamelara, ce permite corectia prin aplatizarea curburii corneene anterioare.

chirurgie myopie modul în care gimnastica oculară îmbunătățește vederea

Se realizeaza o keratectomie lamelara, respectiv indepartarea straturilor anterioare ale corneei, se aplica laser, apoi grefonul se repune la loc. Inainte de interventia cu laser medicul va efectua o examinare amanuntita a ochiului, in vederea stabilirii grosimii corneei si a gradului deficientei dumneavoastra de vedere.

In urmatoarea etapa medicul va va ruga sa va concentrate vederea asupra unei lumini verzi. Atunci incepe tratamentul propriu-zis cu laser.

LASIK vs.

In final vi se vor administra picaturi oftalmice cu antibiotic pentru prevenirea infectiei. Timp de cateva ore chirurgie myopie tratament puteti avea senzatia chirurgie myopie corp strain in ochi si sensibilitatea oculara la lumina si lacrimare.

Chirurgie Refractiva (operatie LASIK)

Imediat postoperator, pacientilor li se aplica lentile de contact terapeutice, timp de zile. Vor purta ochelari de soare pentru protectie si vor urma tratament topic cu antiinflamatorii steroidiene si nesteroidiene, cicatrizante corneene, etc.

chirurgie myopie tulburări secundare cu scăderea vederii

Persoane cu vârsta peste 20 ani — refracția oculară să fie stabilă mai ales în cazul miopiilor Persoanele care vor să renunțe la ochelari sau lentile de contact. Pacienții nu trebuie sa aibă alte afecțiuni sistemice reumatism articular acut, diabet zaharat, LES, leucemii, limfoame sau alte neoplazii, etc.

Persoanele care au purtat lentile de contact, vor intrerupe portul lor cu saptamani inainte tratamentul hipermetriei legate de vârstă operatie.

Acuitatea vizuala obtinuta postoperator nu va depasi acuitatea vizuala maxima ce poate fi obtinuta cu cea mai buna corectie cu ochelari.

LASIK: ce ar trebui să știți despre operația de corectare a vederii

Femeile însărcinate Persoanele cu probleme de cornee, persoane cu keratoconus Persoane cu cataracta Persoane ce au refractia instabilă care s-a schimbat cu mai mult de 0. Ca in orice asemenea chirurgie myopie, pot exista anumite riscuri asociate.

chirurgie myopie hipermetropie combinată cu astigmatism

Inainte de a lua o decizie trebuie sa analizati cu atentie riscurile si beneficiile. In prima luna pacientii vor evita expunerea la soare, aburi, fum, machiaj, efort fizic excesiv.

Chirurgie Refractiva Pret | Operatie Lasik | Reducere Dioptrii

Infectiile oculare sunt extrem de rare, fiind dependente de respectarea unei igiene riguroase de catre pacient. Recuperarea totala, postoperatorie este variabila, putand dura pana la cateva luni. Pe termen lung, in marea majoritate a cazurilor, evolutia postoperatorie este favorabila.

Consultati lista de preturi pentru a afla cat costa serviciile de chirurgie refractiva! Cum ne gasesti?

Informațiiimportante