Clarifica viziunea,

clarifica viziunea

clarifica viziunea

Conform surselor The Guardian, in loc sa faca publica o viziune noua asupra Brexitului in primavara, asa cum si-ar fi dorit mai multi colegi de partid, May va avea un discurs mai limitat, cu accent pe cooperarea in domeniul securitatii, la o conferinta la Munchen luna viitoare.

Atat membrii Partidului Conservator pro-Brexit cat si cei cu o viziune pro-europeana sunt nemultumiti de faptul ca May nu pare dispusa sa ofere mai multe detalii in ceea ce priveste pozitia sa.

clarifica viziunea

De asemenea, un alt clarifica viziunea de partid pro-Brexit a declarat pentru The Guardian ca "nimeni nu stie ce crede cu adevarat prim-ministrul asa ca toata lumea se gandeste la cele mai sumbre scenarii".

Mai mult, Johnny Mercer, un alt membru al Parlamentului din Partidul Conservator, despre care se spune ca ar putea candida in viitor pentru conducerea partidului, a declarat pentru Sunday Times ca la viitoarele alegeri "Jeremy Corbyn ar putea fi prim-ministru daca nu ne revenim".

clarifica viziunea

Potrivit unor informatii din The Sun, 40 de membri deja au facut acest lucru. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

clarifica viziunea

Informațiiimportante