Hipermetropie vizuală

Hipermetropia : Ce este, cauze si tratament

Vizualizați o animație pentru a înțelege știința din spatele miopiei și hipermetropiei hipermetropie Aflați despre miopie și miopie miopie și, respectiv, hipermetropie.

hipermetropie vizuală parașută cu viziune slabă

Contunico © ZDF Enterprises GmbH, Mainz Vedeți toate videoclipurile pentru acest articol Hipermetropienumită și hipermetropieeroare de refracție sau anomalie în care corneea și lentila ochiului concentrează imaginea câmpului hipermetropie vizuală într-un punct imaginar din spatele retinei stratul sensibil de lumină al țesutului care acoperă partea din spate și părțile laterale ale ochiului. Retina primește astfel o imagine nefocalizată a obiectelor apropiate, deși obiectele îndepărtate pot fi focalizate.

hipermetropie vizuală acuitate vizuală tabel calico

Lentilele corective pentru hipermetropie sunt proiectate pentru a furniza convexitatea suplimentară necesară focalizării. Laser hiperopic in situ keratomileusis H-LASIK și cheratectomia fotorefractivă pentru hipermetropie H-PRK sunt metode chirurgicale obișnuite care remodelează corneea pentru a îmbunătăți vederea la pacienții hipermetropi.

hipermetropie vizuală picături cu scăderea vederii

Encyclopædia Britannica, Inc.

Informațiiimportante