Lipsa viziunii,

Lipsa de viziune, o problema in exercitarea managementului

lipsa viziunii

Lipsa viziunii, Viziune - Volt România Noutăți Nu suntem nici de stânga, nici de dreapta, ci privim înainte! Dacă dorești să te implici în adaptarea acestor politici și în începerea unui program național, join the team!

lipsa viziunii

Aceleași mijloace pot și trebuie să țintească transparența radicală a actului de guvernare, eliminarea corupției și menținerea încrederii cetățenilor în stat, comunitate și semeni.

Politicile care o lipsa viziunii face realitate includ debirocratizarea, investiția în cercetare, lipsa viziunii reală a pieței unice europene și promovarea sustenabilității. Volt susține politici proactive pro-incluziune și anti-discriminare pentru ca drepturile omului să devină realitate.

lipsa viziunii

Vrem să realizăm potențialul real al României de a contribui la această agendă. Drumul către acest deziderat începe cu transparența actului de guvernare, eliminarea barierelor birocratice, crearea de mecanisme participative precum adunările cetățenești și multe altele. Pentru viitor vrem o Uniune și mai democratică, unită, și puternică, o Uniune lipsa viziunii, cu o conducere aleasă direct sau de către Parlament, cu instituții împuternicite să armonizeze și integreze legislațiile lipsa viziunii și să facă realitate aspirațiile noastre comune.

lipsa viziunii

Volt Newsletter.

Informațiiimportante