Pipetă oftalmică

Top spot on stronger 1ml/pipeta

A nu se lăsa la vederea si îndemâna copiilor.

  1. Îmbunătățirea vederii până la 1
  2. Nu gasesti sau nu ai timp sa cauti ce-ti doresti?
  3. Refacerea vederii cu miopie severă
  4. Afectiuni oculare, ALFAVET HA- Picaturi oftalmice cu Acid Hialuronic- 10 ml de la bucovinaresort.ro

Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiții de temperatură speciale de depozitare. Pipetele trebuie păstrate în plicuri pentru a preveni pierderea solventului sau absorbția de umiditate.

Plicurile trebuie deschise imediat înainte de utilizare. A nu se utiliza acest produs veterinar după data expirării marcată pe ambalaj dupa EXP. Data expirării se referă la ultima zi a acelei luni. Pisicile din zonele endemice pentru viermii cardiaci sau cele care au călătorit în zone endemice pot fi infectate cu viermi cardiaci adulți.

Nu s-a demonstrat nici un efect terapeutic împotriva Dirofilaria immitis adultă.

pugacheva alla vision

Prin urmare pipetă oftalmică recomandă, în conformitate cu bunele practici veterinare, ca animalele cu vârsta de 6 luni sau mai mari, care locuiesc în zonele în care există un vector, să fie testate pentru infecțiile existente cu viermi cardiaci adulți înainte de aplicarea produsului medicinal veterinar pentru prevenția bolii viermilor cardiaci.

Prevenirea bolii viermilor cardiaci la pisici care se află doar temporar în zone endemice produsul ar trebui să fie aplicat înainte de prima expunere preconizată la țânțari.

Solutie Oftalmica Beaphar Oftal Remover, 50 ml

Perioada dintre tratament și revenirea într-o zonă non-endemică nu ar trebui sa depășească 60 zile. Pentru tratamentul infecțiilor cu nematodele gastro-intestinale T. Rezistența paraziților la orice clasă de antihelmintice poate să apară după utilizarea frecventă și repetată a unui antihelmintic din acea clasă în circumstanțe specifice.

test vizual tonic

Utilizarea acestui produs medicinal veterinar ar trebui să se bazeze pe evaluarea fiecărui caz individual și pe informațiile epidemiologice locale privind susceptibilitatea actuală a speciilor țintă pentru a limita posibilitatea unei viitoare selecții de rezistență.

Controlul paraziților este recomandat pe parcursul perioadei de risc potențial de infestare.

Acidul hialuronic si beta-glicanul genereaza pelicula protectoare care pastreaza hidratarea ochilor. Se prezinta sub forma unei solutii apoase, isotonice, cu PH neutru si vascozitate corespunzatoare lichidului lacrimal natural! Nu contine conservanti! Poate mentine sau chiar restabili umiditatea si vascozitatea naturala a ochiului.

Se va evita înotul sau spălatul cu șampon frecvent, deoarece menținerea eficacității produsului în aceste cazuri nu a fost testată. Precauții speciale pentru utilizare la animale Trebuie să se acorde atenție evitării contactului produsului cu ochii animalului.

Compozitie: — Substanta activa — Permetrina mg; — Substante auxiliare — Butylparabenum 1 mg, Butylhydroxyanisolum 0,2 mg, Butylhydroxytoluenum 0,1 mg, Diethylenglycoli monoethylicum aetherum mg, Propylenglycolum lauricum ad 1 ml. Indicatii: profilaxia si tratamentul ectoparazitozelor la caini — pureci si capuse.

Nu utilizați direct pe leziuni ale pielii. În absența datelor disponibile, nu se recomandă tratamentul pisicilor mai mici de 9 săptămâni și pisicilor mai mici de 1,2 kg greutate corporală. Tratamentul animalelor de reproducție masculi nu este recomandat. Acest produs este pentru uz topic și nu trebuie administrat pe cale orală.

Pipeta cu instilator

Este important să se aplice doza conform indicațiilor pentru a împiedica animalul să lingă și să înghită produsul. Nu permiteți animalelor tratate recent să lingă reciproc. Nu permiteți animalelor tratate să vină în contact cu animalele netratate până când locul de aplicare este uscat.

Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale Acest produs este dăunător dacă este ingerat. Păstrați produsul în ambalajul original până la utilizare, pentru a împiedica accesul direct al copiilor la produs.

care este cauza bolii vederii

O pipetă folosită trebuie imediat aruncată. In caz de ingestie accidentală solicitați sfatul medicului și prezentați medicului prospectul produsului sau eticheta. Produsul este aderent la piele și poate sa adere de asemenea, pe suprafețe pipetă oftalmică scurgere. Au fost raportate erupții cutanate, furnicături sau amorțeală la un număr mic de persoane după contactul cu pielea.

Contactul poate apărea fie direct, când se manipulează pipetă oftalmică, fie când se manipulează animalul tratat. Pentru a evita contactul, mănușile de protecție de unică folosință trebuie purtate la manipularea și administrarea produsului. Dacă se produce contactul cu pielea, spălați imediat zona cu săpun și apă.

  • Online 100 viziune
  • Ochelari computer miopia
  • Tratamentul vederii online
  • Viziune metalică
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

In unele cazuri, săpunul și apa nu sunt suficiente pentru a îndepărta produsul vărsat pe degete, de aceea trebuie folosite mănuși. Asigurați-vă că locul de aplicare al animalului dvs. Aceasta include mângâierea animalului și împărțirea patului cu pipetă oftalmică. Este nevoie de până la 48 de ore pentru ca locul de aplicare să devină uscat, dar va fi vizibil mai mult timp.

Top spot on stronger 1ml/pipeta

Dacă apar reacții cutanate, consultați un medic și prezentați ambalajul produsului. Acest produs poate cauza iritație oftalmică. In cazul contactului cu ochii se vor spăla imediat cu apă din abundență. Au fost raportate reacții de pipetă oftalmică la un alt produs medicinal veterinar care conține fluralaner și aceeași excipienți ca și Bravecto Plus la un număr mic de persoane.

Produsul nu trebuie utilizat de persoanele cu hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți vezi contraindicațiile.

BRAVECTO PLUS SPOT ON CAT 500 MG (6.25 - 12.5 KG) - 1 PIPETA

Persoanele cu o piele sensibilă sau alergii cunoscute, în general, de ex. Produsul este foarte inflamabil. A se ține departe de căldură, scântei, flacără deschisă sau alte surse de aprindere. În cazul scurgerii pe suprafețe ca de exemplu masă sau de podea, îndepărtați excesul de produs folosind hârtie și curățați zona cu detergent.

Gestație, lactație, fertilitate Siguranța produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata gestației și lactației si de aceea utilizarea la astfel de animale nu este recomandată. Interacțiuni cu alte produse medicinale si alte forme de interacțiune: Lactonele macrociclice, inclusiv moxidectin, pipetă oftalmică dovedit a fi substraturi pentru glicoproteina p.

ce poate provoca deficiențe de vedere

De aceea, în timpul tratamentului cu Bravecto Plus, alte produse care pot inhiba glicoproteina p de exemplu, ciclosporină, ketoconazol, spinosad, verapamilpot fi utilizate concomitent, numai în funcție de evaluarea raportului beneficiu-risc a medicului veterinar responsabil.

Aceste măsuri contribuie la protecția mediului. Nu permiteți produsului să fie deversat în cursuri de apă, datorită pericolului pentru pești și alte organisme acvatice. Consultati medicul veterinar www.

Spune-ti opinia.

Informațiiimportante