Viziune bestială

viziune bestială

examen de miopie dacă viziunea este afectată de astigmatism

Google Plus Click desktop articole x p2 Un militant ISIS a povestit că a decis să părăsească gruparea căreia i-a fost fidel după ce a văzut cum o fată de 15 ani era violată cu bestialitate. El a dezvăluit că a luat decizia de a pleca din ISIS după ce a fost martor la o scenă violentă. Nizar a văzut cum a fost violată cu bestialitate o sclavă de 15 ani şi apoi lăsată să moară în celula sa, conform dailymail.

vitrocap pentru vedere miopie congenitală vindecată

Încărcarea pentru vedere a explicat viziune bestială i s-a spus să nu vorbească despre incident si că, în viziunea militanţilor ISIS, "captivii sunt captivi, faci ce vrei cu ei". Mergeam la moschee viziune bestială eram învăţaţi Coranul".

viziune plus 30 videoclip despre viziune

Însă el şi-a dat seama rapid că ISIS are o viziune greşită asupra religiei: paznic la un centru de detenţie, el a văzut cum de oameni erau arestaţi zilnic pentru diverse fapte: "Erau arestaţi, reţinuţi şi bătuţi. După trei zile erau eliberaţi".

miopie îmbunătățită a vederii viziune care înseamnă plus și minus

A fost însă cu adevărat îngrijorat de cele de sclave sexuale, printre care femei din Irak şi Yazidi. Militanţi ISIS erau aduşi în centru pentru a-şi alege sclavele, care erau abuzate sau forţate să se mărite cu străini.

miopia astigmatismo e hipermetropia lentes viziune îmbunătățită cu coacăz negru

Cele care refuzau erau executate. Atunci, Nizar a început să aibă coşmaruri, să nu mai mănânce şi a decis să plece. Click desktop articole x p1 Loading

cum se tratează vederea test de vedere insula vasilievsky

Informațiiimportante