Viziunea Akhatin, متن آهنگ Maryam از Atta - Viziunea Akhatin

Viziunea Akhatin

Stomatită Akhatina Snails Ce mai bine. Coarne mici - simțul mirosului. Moluște african în gătit Snail Akhatina a locuit inițial Africa. Astăzi este obișnuită în cea mai mare parte a planetei noastre.

În regiunile cu un climat cald și blând, Akhatina nu sa întâlnit dușmani naturali Și de multe ori sa transformat în numărul unu pentru plantele agricole. Este de remarcat faptul că toate tipurile de scoici sunt foarte prolifice, în special Achatina Fulica, care pe an poate amâna până la de ouă. ÎN mediul natural Melcul poate trăi timp de aproximativ 10 ani. Cum arata un melc gigant Fiecare tip de gigant Ahain are propriile caracteristici distinctive: culoarea și dimensiunea chiuvetei, culoarea picioarelor, columella, apex.

Privind la acești parametri, puteți determina cu ușurință care în fața dvs. Viața melcilor akhatin Cu umiditate Viziunea Akhatin și temperatură scăzută - moluște, închide intrarea la chiuvete cu peliculă solidă și. Mobilitatea lui Akhatin depinde de mulți factori: pe temperatura ambiantă, umiditatea solului, Viziunea Akhatin și lumina soarelui. Melii giganți Akhatina în natură sunt predominant imaginea de noapte viața, dar poate ieși din locurile izolate într-un noros sau vreme ploioasa.

Akhatina Snails Ce mai bine. Coarne mici - simțul mirosului. Moluște african în gătit

Dacă terariul este cald și umed, Akhatina va fi întotdeauna activă. Dar nu vă fie frică dacă în după-amiaza va dormi - acesta este un comportament normal.

Încercați în terariu pentru a recrea condițiile în care trăiește în natură. Condiții pentru conținutul melcului de casă Akhatina Moluștele nu are nevoie de iluminare.

Viziunea lui este rea și abia distinge obiectele. Lampa este utilizată numai pentru încălzire suplimentară și observarea melcului. Așezați lampa astfel încât Akhatina să nu se deranjeze. Pentru a menține puritatea în terariu, îndepărtați rămășițele alimentelor și excrementele animalului. Furajează akhatina o dată de fiecare dată.

Urmați conținutul de umiditate din locuința de moluște, cu o scădere - melcul cade în hibernare chiar și în timpul verii. Când umiditatea este re-publicată - așezarea lui Akhatin este ucisă, mucegaiul, Midge și, de asemenea, apare un miros neplăcut. Zilnic irigați solul și pereții terrariului cu apă caldă. Urmăriți substratul să fie umed, dar nu umectabil, deoarece suprasolicitarea umidității provoacă creșterea matriței, a bacteriilor în terariu.

Temperatura optimă este de de grade. În Viziunea Akhatin fluctuațiilor ascuțite ale temperaturii, melcul încetează să mai fie activ și cade în hibernare. Moluștele sunt contraindicate drepte Viziunea Akhatin de soare Prin urmare, plasați terariul departe de ferestre, curenți și dispozitive de încălzire. Selectarea terrariului Volumul terrariului de de litri pe melc adult. Câteva sporturi mici pot fi păstrate într-un mic container alimentar, transplantarea lor în mai mult, pe măsură ce cresc.

Solul și peisajul adecvat Cel mai important pentru viața lui Akhatin este.

Crema de peclavus pentru varice

Grosimea minimă a substratului trebuie să fie de cel puțin cm, astfel Viziunea Akhatin Akhatina să poată intra complet în ea. Substratul servește pentru somnul în timpul zilei și pentru ouă. Solul Viziunea Akhatin trebui să fie întotdeauna crud, dar nu și, deoarece suprasolicitarea umidității este distrusă pentru zidăria lui Akhatin. În scopuri decorative, puteți pune ramuri de înfășurare a terrariului, felii de cortex, având o coajă de nucă de cocos. Cu toate acestea, decorarea terrariului amintesc că Akhatina - pământ Snail.

fapte de restaurare a vederii beneficiile viziunii fațetelor

Deci, în câteva zile, tot solul va fi un peroxid, detaliile interioare sunt acoperite cu un strat de mucus. Unele sniploze în fiecare săptămână plante vii în substrat, deoarece cele anterioare sau extractele sunt fie consumate de mollusk.

Hrănirea melcii akhatin. Dieta zilnică a melcului african constă exclusiv din plante, astfel încât să putem hrăni aproape că sunt vândute la Bazar și în magazin. Dieta melcului depinde viziune minus 11 de imaginația dvs.

Ahantine pentru o Viziunea Akhatin rapidă și armonioasă trebuie să aibă acces constant la mese proaspete. Lăsați moluștele zilnic. Akhatina - melci giganți, una dintre cele mai mari dintre moluște.

Istoric de corectare a vederii optice

Locul nașterii acestor creaturi este Africa. În prezent, melcii sunt larg răspândiți în întreaga lume. În țările asiatice și africane, ele sunt considerate dăunători, deoarece moluștele sunt distruse culturile din trestie. Și în Rusia conțin ferme speciale și acasă. Beneficiile și răul snonilor din Akhin sunt bine cunoscute cosmetologi. Secretul secretului are proprietățile utile. Ce arata melcul Akhatin Snail Achatina Fulica aparține clasei de bunhogi și în habitatul natural apare numai în regiunile cu climat tropical.

Dimensiuni maxime Viziunea Akhatin ajunge la 30 cm lungime, iar masa - g. Adevărat, majoritatea reprezentanților speciilor nu se pot lăuda cu astfel de parametri. Orates conținute ca animale de companie, cel mai adesea cântărește g. Melcii au cochilii mari în formă de conuri răsucite în direcții diferite.

În același timp, numărul de rotiri depinde de vârstă: cu atât mai veche decât Akhatina, cu atât mai multe se aprinde chiuveta.

متن آهنگ Maryam از Atta

La capătul din față al corpului există mai multe perechi de alăptare a diferitelor lungimi. Aceste creaturi sunt interesate de faptul că sunt hermaprodiți, adică au atât bărbați, cât și organe feminine și pot fi auto-specifice. Melcii se găsesc ouă cu periodicitate o dată la câteva luni.

Fiecare zidărie are până la de ouă. Tipuri de melii akhatin În natură, locuiesc aproximativ o sută de specii de melci gigant. Printre cele mai frecvente și mai utile pentru o persoană, specia care sunt cel mai adesea pornite ca animale de companie, Akhatin Fulika și Akhatina sunt reticulate.

Melci de rasă

Caracteristicile lor: Snail Akhatina Fulika. Diferă în culoarea chiuvetei, care poate schimba nuanțele în funcție de singularitățile sursei de alimentare. Corpul moale este vopsit în culoare maro și maro, are tuberculi vizibile pe piele.

Aceste creaturi utile sunt foarte lente, prefer calm odihnă În colțurile izolate, și îngrijirea este foarte simplă. Snail Ahaina Reticulata. Mai mobil și activ, care încearcă adesea să ia în considerare ceea ce se întâmplă în jur, ridicându-și capul.

viziunea rubtsovsk viziunea 1 2 ce este

Are o chiuvetă frumoasă, decorată cu puncte și dungi. Corpul moale maro închis sau negru. Akhatina Snail Mucus. Diferit cu proprietățile benefice Mucusul melcilor este un lichid durabil translucid.

Care este viziunea Achatinei

Este necesar să se protejeze talpa de frecare și să faciliteze procesul de mișcare. În plus, beneficiile mucusului melcii din Akhatin în cosmetologie este că acționează ca agent de vindecare a rănilor.

Substanțele incluse în compoziția sa sunt capabili să restabilească coaja de melc deteriorată.

clase pentru îmbunătățirea vederii restabiliți vederea cu cataracta

Ulief Secret include componente utile: Colagen - proteină utilă, păstrând elasticitatea și elasticitatea naturală a dermei. Allantoin - antioxidant care se luptă cu radicalii liberi și activarea proceselor regenerative. Snails Alantoin este necesar Viziunea Akhatin a proteja Viziunea Akhatin restabili chiuveta.

Vitaminele A, B, E, S. Serviți protecția împotriva bacteriilor capabile de a provoca boli ale pielii. Acid glicolic. Trebuie să purifice dermurile din celule moarte și de poluare. Lectine - un agent de curățare naturală. Proprietăți utile ale melcilor Akhatin Akhatinskaya Snail servește ca un om de sute de ani. Utilizarea mucusului permite: întineri reduceți ridurile mimice, inclusiv ochii în jurul valorii; scapa de bolile cutanate; lăsați pigmentarea; tratați cicatricile.

Beneficiile și prejudiciul snorilor akhinilor cosmetologi nominali. Mucusul antibacterian al melcii nu provoacă pielea împotriva afecțiunilor umane, deoarece este hipoalergenică și, prin urmare, proprietățile Viziunea Akhatin sunt utilizate în mod eficient în producția de produse cosmetice.

La domiciliu, substanța este utilizată pentru întinerire, precum și ca mijloc de medicamente tradiționale împotriva bronșitei și infecțiilor superioare tractului respirator Pentru a combate psoriazisul și venele varicoase. În plus, are proprietăți de relief de durere. Beneficiul aduce și carnea de melci akhain, utilizarea căreia vă ajută să eliminați problemele tractului gastrointestinal.

Și datorită conținutului de potasiu, produsul are o proprietate pentru a elimina stresul și a normaliza starea sistemului nervos. Cum se utilizează melcii Ahain în cosmetologie Africa Akhatins sunt singurele melci gigantice printre alte soiuri care sunt utilizate în cosmetologie.

viziune vazobrală cărți despre oftalmologie gratuit

Mucusul altor moluște nu are proprietăți similare de regenerare. Ajută la acoperirea cu acnee și inflamație, peeling și uscăciune, protejează capace de piele De la pierderea elasticității și elasticității, restaurarea acestora.

În plus, datorită secretului melcilor, puteți netezi ridurile, trăgând vederea hoților extinși, luptați cu petele de pigmentare. Baza mucusului este apa și proteina Muzin. Datorită lui, beneficiile lui Akhatin în cosmetologie este de neprețuit. Acest lucru este biologic substanta activa Activează sinteza colagenului, acidului hialuronic în piele și elimină, de asemenea substante toxice.

În același timp, impactul lui Muzin este expus nu numai epidermului, ci și straturilor profunde. Nici un Viziunea Akhatin pentru sănătatea proteinei de melc nu provoacă. Pentru mai multe produse cosmetice, este posibil să se aplice nu numai mucusul de joasă tensiune, ci și ouăle care rămân după ieșirea melcului. Cochilia este un instrument bun pentru curățarea pielii feței și a corpului. Această procedură este de obicei efectuată în saloanele cosmetice. Cu aceasta, este posibilă îmbunătățirea ieșirii limfatilor, relaxați-vă mușchii, restabiliți Viziunea Akhatin pielii.

Pentru masaj și în același timp, peelingul se confruntă cu sniffele cu Akhatins sunt selectate de indivizi mari.

Corpurile lor moi produc mișcări speciale de valuri care Viziunea Akhatin pielea unei persoane, îmbunătățind fluxul sanguin. Procedura nu dăunează, este hipoalergenic, poate fi efectuată la pacienții cu piele sensibilă. Înainte de masajul cu melc, pielea unei persoane, precum și purificarea corpului moluștei. Apoi puneți ahina pe față în așa fel încât să se deplaseze de-a lungul liniilor de masaj.

Informațiiimportante