Viziunea mineralelor.

Muzeul de Mineralogie şi Petrografie

Descărcați foaia informativă: EN AR Când viziunea 0 8 FR RU SP Mineralele și metalele stau la baza economiilor naționale, furnizează materii prime esențiale pentru activitățile industriale și sunt intrări în aproape fiecare sector al economiei globale.

viziunea mineralelor cercetarea metodelor de acuitate vizuală

Cererea de resurse extractive va continua să crească pe spatele viziunea mineralelor emergente cu populații urbane în expansiune și din ce în ce mai bogate și o tranziție globală către tehnologii de producere a energiei cu conținut scăzut de carbon, dar intensiv în metale. Acest lucru se întâmplă în ciuda eforturilor de separare a economiilor de utilizarea resurselor și de o mai mare reciclare.

viziunea mineralelor rezultatele tabelului de viziune

Impactul durabil și durabil al exploatării miniere asupra mediului evidențiază necesitatea de a echilibra cu atenție astfel de activități cu administrarea altor resurse naturale valoroase și a mediului, inclusiv a ecosistemelor și a biodiversității, precum și a drepturilor populației și comunităților locale.

Luarea deciziilor în sectorul extractiv este modelată de o serie viziunea mineralelor de cadre de guvernanță și inițiative care operează de-a lungul lanțurilor valorice minerale extrem de globalizate. Există o nevoie urgentă de a coordona și reforma acest peisaj de guvernanță pentru a aborda provocări durabile, cum ar fi volatilitatea prețurilor mărfurilor, lipsa legăturilor dintre minerit și alte sectoare economice, gestionarea inadecvată a impactului asupra mediului și riscurile socio-geo-politice ale mineritului.

viziunea mineralelor decocturi pentru îmbunătățirea vederii de la medici

Raportul mapează peste 80 de cadre și inițiative de guvernanță internaționale existente care se concentrează pe furnizarea de subgrupuri suprapuse din Agenda globală pentru dezvoltare durabilă, dar care nu funcționează în prezent într-o manieră suficient de coordonată sau integrată. Raportul discută acțiunile practice pentru îmbunătățirea arhitecturii internaționale de guvernanță pentru minerit, pentru a-și spori contribuția la dezvoltarea durabilă. În plus, aceasta are în vedere crearea unei agenții internaționale pentru minerale pentru a partaja viziunea mineralelor și datele relevante.

viziunea mineralelor demodicoză și viziune

Guvernele ar putea ajunge, de asemenea, la acorduri bilaterale și plurilaterale privind securitatea aprovizionării cu materii prime și dezvoltarea bazată pe resurse. Guvernarea resurselor minerale în secolul orientarea industriilor extractive către dezvoltarea durabilă.

viziunea mineralelor vederea keratitei sa deteriorat

V, Bringezu, S.

Informațiiimportante