Vizualizarea viziunii

VIZUALIZARE VS VIZIUNE: CARE ESTE DIFERENȚA? - DIF

vizualizarea viziunii dacă miopia poate dezvolta hipermetropie

Skip to content Misiune și viziune Declarațiile privind misiunea și viziunea EU-OSHA explică rolul agenției în cadrul mandatului conferit de regulamentul de înființare. Declarația de misiune definește activitatea agenției, iar declarația de viziune enunță obiectivele pe care dorește să le atingă aceasta.

vizualizarea viziunii ulciorul la ochi

Aceste declarații au fost adoptate de către Consiliul de conducere ca parte integrantă a strategiei agenției. Ele reprezintă modul în care Consiliul dorește ca agenția să își ducă la îndeplinire mandatul.

vizualizarea viziunii cum să eliminați oboseala ochilor seara

Misiunea noastră Agenția elaborează, culege și difuzează informații fiabile și relevante, analize și instrumente menite să conducă la creșterea nivelului de cunoaștere, la sensibilizarea oamenilor și la schimbul de informații și bune practici privind sănătatea și securitatea în muncă SSMpentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor implicați în SSM.

Viziunea noastră Ne dorim să fim recunoscuți ca lider în promovarea locurilor de muncă sigure și sănătoase în Europa, pe baza participării tripartite, a implicării și a dezvoltării unei culturi de prevenire a riscurilor, în vizualizarea viziunii realizării unei economii inteligente, durabile, productive și favorabile incluziunii.

Informațiiimportante