Audio vizualizare

Vizualizarea cărților și a cărților audio de pe toate dispozitivele cu aplicația Cărți de pe Mac Utilizând iCloud, cărțile, PDF-urile, colecțiile, evidențierile, notițele și semnele dvs.

audio vizualizare modul de menținere a vederii

Puteți să descărcați cărțile și cărțile audio cu ușurință pentru audio vizualizare le citi sau asculta oriunde v-ați afla. Utilizând Bluetooth, cărțile audio apar automat în aplicația Cărți audio de pe Apple Watch și în CarPlay, pentru a le putea asculta din mers.

audio vizualizare test de viziune bis

Lângă iCloud Drive asigurați-vă că este selectatfaceți clic pe Opțiuni, apoi selectați Cărți. De asemenea, puteți sincroniza manual cărți audio pe Apple Watch.

audio vizualizare ce picături pot îmbunătăți vederea

Consultați Adăugarea cărților audio pe Apple Watch. Cu CarPlay: Puteți asculta cărți audio în timp ce conduceți. Consultați articolul de asistență Apple Redarea muzicii, podcasturilor, cărților audio și știrilor în mașină.

audio vizualizare îmbunătățiți restaurarea vederii

Pentru a vedea cărțile sau cărțile audio cumpărate pe alte dispozitive, vizualizați informațiile contului dvs. Puteți ascunde cărțile și cărțile audio pe care le-ați cumpărat din Book Store pe care nu doriți să le vedeți pe dispozitivele dvs. Articolele ascunse nu apar în biblioteca dvs.

Dacă ați configurat Partajare familialămembrii familiei dvs.

Informațiiimportante