Masajul ochilor,

numește vitamina pentru îmbunătățirea vederii

Noutăți și studii în anti-aging Mit sau adevar: masajul zilnic in jurul ochilor previne aparitia ridurilor Specialistii in materie de beauty ne previn, spunandu-ne ca, atunci cand e vorba despre riduri, preventia e cea mai eficienta metoda. Cremele si tratamentele anti-aging pot estompa ridurile, insa nu le pot sterge definitiv de pe chip.

Ce reprezinta acest obicei? Este o simpla rutina de masaj pentru ochi care imbunatateste vederea si diminueaza stresul acumulat de catre ochi datorita lucratului la calculator ore in sir. Cui se adreseaza acest obicei?

Mit sau adevar: masajul zilnic in jurul ochilor previne aparitia ridurilor Pe masura ce trec anii, pielea isi pierde elasticitatea si astfel apar ridurile. Aceste riduri se formeaza in coltul masajul ochilor al ochiului si au aspectul unei labe de gasca, de aici si denumirea acestora.

viziune cu astigmatism anormal

Specialistii in materie de beauty ne previn, spunandu-ne ca, atunci cand este vorba despre riduripreventia este cea mai eficienta metoda. Cremele, serumurile si tratamentele anti-aging pot estompa ridurile, insa nu le pot sterge definitiv de pe chip. Prevenirea ridurilor este cea mai eficienta metoda de combatere a acestora. Descoperă soluțiile experților DOC Masajul facial poate fi o metoda eficienta de prevenire a ridurilor din jurul ochilor.

viziunea s-a îmbunătățit de la 0 7

Pentru a fi cu adevarat eficient, acesta trebuie facut zilnic. Specialistii confirma eficienta masajului facial ca metoda de amanare a aparitiei ridurilor, intrucat acesta stimuleaza circulatia sanguina, sporind oxigenarea celulelor pielii si mentinand elasticitatea acesteia. Totusi, chiar daca masajul pielii este folosit pentru prevenirea ridurilor, acestea tot vor aparea, la un moment dat, pe chip.

cum se poate restabili 100 de vedere

Eficienta masajului facial in combaterea ridurilor din jurul ochilor este data de circulatia stimulata. Stimularea circulatiei sanguine la nivel facial vascularizeaza intens zona masata, stimuland astfel regenerarea celulara.

Mai mult decat atat, masajul facial mentine elasticitatea pielii si detensioneaza muschii fetei.

viziune la brodare

Poti folosi in timpul masajului o crema anti-aging, la fel cum poti folosi si un ulei natural precum uleiul de cocos sau uleiul de argan. Pentru a combate ridurile din jurul ochilor, masajul ochilor pe buricul degetului inelar o cantitate redusa de crema sau ulei natural, apoi maseaza zona din jurul ochilor cu miscari circulare blande.

Realizeaza aceste miscari incepand din zona coltului intern al ochilului, catre zona din coltul extern al acestuia, apoi urca usor cu degetul in sus, catre sprancene.

Repeta aceste miscari de de ori, apoi treci la ochiul celalalt.

Informațiiimportante