Proteze vizuale, Proiect Proteze Vizuale Bazate pe Stimularea Electrica a Nervului Optic < Medicină

proteze vizuale

Ochiul bionic sau proteza retiniană

Totul, de la tancuri și rachete de lună până la ateliți și ubmarine nucleare, a fot conjugat mai întâi Conţinut: Cele trei studii Adesea, singura diferență dintre știință și ficțiune și faptele științifice este trecerea timpului. Totul, de la tancuri și rachete de lună până la sateliți și submarine nucleare, a fost conjugat mai întâi în paginile știrilor din science fiction. O franciză de lungă durată a science fiction a prezis mai multe tehnologii proteze vizuale decât proteze vizuale alta: Star Trek.

Flip telefoane, comprimate touchscreen, televizoare cu ecran plat, dispozitive lipsa de vitamina a viziune cloaking, și mai mult au fost toate primele văzut pe spectacol.

Și acum, vedem începutul unei noi tehnologii: dezvoltarea unei proteze vizuale funcționale. La fel ca viziera lui Geordi La Forge în Star Trek: Generația următoare, acest dispozitiv va trece complet retina și nervul optic afectate de pacient și va transmite semnale vizuale direct la cortexul vizual al creierului.

Luați în considerare această posibilitate pentru un moment. Un pacient orb DrDeramus s-ar putea într-o bună zi să se ridice dimineața, să-și pună o proteză cum ar fi să-mi pun ochelarii și să citesc ziarul peste cafea. S-ar putea să meargă la un film și să privească de fapt acțiunea.

PROTEZA VIZUALA referat

Ei puteau vedea cum copiii și nepoții lor cresc. Ce ar merita?

Materiale - rasini acrilice si sticla a Defectele si calitatile protezelor vizuale din sticla b Defectele si calitatile protezelor vizuale din rasina 3. Concluzii 4. Intretinerea protezei vizuale. Ce sunt protezele vizuale? Proteza vizuala este facuta pentru fiecare purtator in parte, in prealabil fiind controlate dimensiunile cavitatii oculare printr-un mulaj special.

Pentru Departamentul Apărării al Statelor Unite, merită foarte mult. În prezent există trei echipe de cercetare care lucrează în cadrul unei granturi de la un program de cercetare medicală orientat în mod congresional. Atunci proteze vizuale ochiul si nervul optic sunt grav afectate, speranta unei proteze vizuale corticale este ca prin stimularea directa a cortexului vizual al creierului, acesta poate restabili vederea.

proteze vizuale din care vederea poate scădea brusc

Suntem foarte multumiti de faptul ca finantarea noastra initiala ne aduce trei abordari diferite pentru dezvoltarea de proteze vizuale. Scopul lor este de a restabili vederea veteranilor răniți în mod traumatic orb în luptă, dar odată aprobată pentru utilizare, această tehnologie poate avea aplicații pentru cei orbiți de DrDeramus și alte boli ale sistemului nervos optic.

Cele trei studii O echipă a pregătit deja calea pentru o proteză vizuală.

Proteze Vizuale Bazate pe Stimularea Electrica a Nervului Optic

Singurul obstacol este că această tehnologie se bazează pe un nerv funcțional optic. Pentru a incerca acest lucru, echipa Dr. Rizzo va dezvolta si testa o proteza pentru stimularea electrica a nucleului genicular lateral, care este o parte importanta a procesului vizual de prelucrare a creierului, permitand semnalelor sa saritate peste proteze vizuale optic deteriorat si sa ajunga la vizual centre din creier.

proteze vizuale comprimate de supliment pentru vedere

Între timp, dr. Andrew Weitz și echipa sa de la Institutul de ochi Roski din Universitatea din California de Sud s-au concentrat asupra problemei generării de imagini clare cu o proteză vizuală corticală.

Proteza Vizuala

Tehnologia actuală dă adesea o imagine inexactă poluată de mai multe puncte de lumină. Pentru a rezolva această problemă, echipa Dr. Weitz a dezvoltat o nouă tehnică de imagistică fluorescentă pentru a cartografia modelele de celule care sunt activate prin stimulare electrică. Folosind această tehnică în retină, au identificat diferite forme de undă stimulatoare care evită axonii și limitează activarea retinei în zona din jurul electrodului.

Acum, echipa dezvoltă forme de undă care le vor permite să repete acest succes în cortexul vizual.

proteze vizuale carte îmbunătățirea viziunii

Acest lucru le va permite sa proiecteze retele microelectronice si un generator de stimuli pentru o prototip proteza vizuala corticala pentru a crea imagini de camp vizual care sa se potriveasca mai bine cu lumea din fata subiectului. Echipa a treia, condusă de Dr. Joseph Kao, profesor de fiziologie la Universitatea din Maryland, Centrul de Medicină de Inginerie și Tehnologie Biomedicală BioMETanalizează utilizarea fotostimulării optice pe acele molecule care stimulează neuronii în creierul cortexului vizual.

Kao și colegii săi vor sintetiza o moleculă neurotransmițător care poate fi activată de un fulger de lumină. Echipa va testa apoi capacitatea unui dispozitiv de emitere a luminii mici, plasat pe suprafața creierului, pentru a activa neurotransmițătorii încorporați mai adânc în cortexul vizual, activând astfel neuronii și generând o imagine.

proteze vizuale anatomia și fiziologia organului vizual

Dezvoltarea și validarea unei tehnologii bazate pe neurotransmițătorii foto-detașabili ar putea permite o abordare mai puțin invazivă pentru protezele vizuale. Aici avem trei echipe care lucrează pe zone separate ale aceluiași proiect pentru a atinge obiectivul de restabilire a vederii la cei cu leziuni ale nervului optic și ale retinei. Acest grant de la Departamentul Apararii ne va permite sa urmeze o strategie foarte promitatoare pentru a restabili o viziune la pacientii cu o mare varietate de conditii orbitoare, inclusiv DrDeramus si leziuni traumatice la nervii optici si ochi, a spus dr.

Aceste boli distrug fotoreceptorii celulele retinei care captează luminaducând în timp la pierderi semnificative de vedere.

Ați putea spune că ei merg acolo unde nimeni nu a mai proteze vizuale. Cercetarea ca aceasta ne-a pus deja pe marginea unor lucruri mari și este nevoie de un sprijin suplimentar pentru ao aduce acasă.

Fundația de cercetare DrDeramus finanțează cercetări similare, dar depinde de proteze vizuale de la oameni ca tine. Alăturați-vă nouă, făcând visele de astăzi să se întâmple mâine dând GRF astăzi.

Informațiiimportante